noutati despre bijuterii handmade cauta colier, brăţără, cercei, pandativ, broşă

Noutati

line

noutati

Bine aţi venit pe site-ul bijuteriilor unicat caroLUSH.

Sunt foarte încântată să vă prezint lucrările materializate din pasiunea mai veche pentru hand-made.
Mulţumesc tuturor celor care m-au susţinut, încurajat sau stimulat în drumul meu spre a crea; de asemena tuturor celor care m-au ajutat sau mi-au servit drept inspiraţie. Un mare mulţumesc tuturor!

În rubrica Noutăţi vei afla despre eventuale schimbări de pe site, în datele de contact sau orice alte schimbări despre care ai dori să ştii.

Despre evenimente, participare la expoziţii, reduceri, concursuri organizate de caroLUSH, poţi afla verificând rubrica sau abonându-te pentru a primi noutăţile la tine în poşta electronică. Asta îţi va permite să fii la curent cu tot ceea ce fac şi să fii printre primii care vede noile creaţii.

În viitorul apropiat urmăresc să ma abat puţin de la stilul primelor lucrări şi să vă uimesc cu ceva nou şi neobişnuit.

Poţi urmări şi pe Facebook activitatea mea printr-un like (cerut cu modestie), la pagina caroLUSH.

 

 

 

Sfarsit de toamna cu handmade – Impresii

Postat de in 2013 in Noutăţi | 0 comments

Cum mi-am petrecut ziua de sâmbătă, 23 noiembrie.

mesteri handmade

Evenimentele vin şi pleacă, însă unele ne lasă uneori cu impresii de neuitat. Cel puţin eu aşa m-am simţit sâmbată, 23 noiembrie, la târgul ‘Sfârşit de toamnă cu handmade’.

(more…)

IarmarECO – iarmarocul oportunitatilor eco

Postat de in 2013 in Noutăţi | 0 comments

Numele de IarmarECO spune deja mult mai mult decât aş putea eu să scriu în câteva fraze. Este o inţiativă frumoasă de la nişte tineri cărora le pasă de mediu şi mai şi cunosc consecinţele pe care le are atârnarea delăsătoare faţă de ceea ce ne înconjoară.

Iarmareco este la prima sa ediţie şi cred că a fost una de succes. Organizatorilor nu le-au scăpat nici cele mai mici detalii, cum ar fi aţa de cânepă pe care atîrna ecusonul cu numele participantului, ceea ce le face demne de toată lauda şi respectul.

(more…)

Impresii de Septembrie

Postat de in 2013 in Noutăţi | 0 comments

Septembrie s-a dovedit a fi o luna foarte bogată în evenimente, multe dintre care mi-au adus experienţe de neuitat.

Am cunoscut o mulţime de oameni interesanţi, am văzut o groază de lucruri frumoase şi am putut pipăi cu ochiul dar şi cu mâna tot ceea ce mi-a plăcut.

(more…)

caroLUSH la Gustar

Postat de in 2013 in Noutăţi | 0 comments

Impresii (subiective) despre festivalul Gustar.

Timp de doua zile Orheiul Vechi a găzduit cel mai mare festival din Moldova. Spre marea mea bucurie, şi cred că nu doar a mea, Gustar devine an de an tot mai bine organizat şi sper ca lucrurile doar să se îmbunătăţească cu timpul.

Eu am părăsit ‚locul de muncă’ de nenumărate ori şi am făcut câteva ture pe la meşterii populari. Pentru mine, ca începător, a fost o experienţă unică şi sper că pe unii dintre cei pe care i-am cunoscut şi i-am admirat la Gustar îi voi mai întâlni şi pe viitor.
Mi-a făcut o deosebită plăcere să-l cunosc pe Zaharia Triboi cu lucrările sale deosebite din ceramica neagră, pe Mihai Apostol cu vasele puzzle din lemn executate cu perfecţiunea laserului, sau pe Viorica Zatîc cu bijuteriile din mărgele de nisip.

Picture 240 Picture 100

(more…)

Yard Sale August

Postat de in 2013 in Noutăţi | 0 comments

Vă aștept duminica 11 august la Yard Sale #24 HAI FA-N FÂN

Adresa: Centrul cultural „Buciumul”, pe strada Alexandru cel Bun 19

Vezi o mică porţie de bijuterii pe care o vei savura la Yard Sale 😉

(more…)

Site lansat

Postat de in 2013 in Noutăţi | 0 comments

Site lansat 11 aprilie 2013