Bijuterii şi accesorii lucrate cu drag pentru iubitorii de handmade. Alege unicitatea, calitatea si frumusetea
noutati despre bijuterii handmade cauta colier, brăţără, cercei, pandativ, broşă

Impresii de Septembrie

line

Septembrie s-a dovedit a fi o luna foarte bogată în evenimente, multe dintre care mi-au adus experienţe de neuitat.

Am cunoscut o mulţime de oameni interesanţi, am văzut o groază de lucruri frumoase şi am putut pipăi cu ochiul dar şi cu mâna tot ceea ce mi-a plăcut.

VeloHora

Velohora

Anul acesta, VeloHora a sărbătorit jubileul de 5 ani!

Peste 8 mii de biciclisti au venit la Velohora. Biciclistii au facut un tur prin Chisinau. Ei au parcurs o distanta de 20 km, care a cuprins toate sectoarele orasului.

De asemenea, a fost organizat un Velo Yard Sale – târg de lucruri handmade, master class-uri de la diferiți meșteri în olărit, țesut și sculptură în lemn

De VeloHora deşi n-am avut parte de vreme frumoasă, am putut admira sute, poate chiar mii, de biciclişti pe roate. Păcat că de cele mai multe ori timpul urât îşi lasă amprenta chiar şi pe cele mai frumoase şi bine organizate evenimente.

Poze de la VeloHora

Noaptea Cercetătorilor

Noaptea Cercetătorilor” este un eveniment dedicat ştiinţei, curiozităţii şi amuzamentului. Evenimentul este organizat, sub egida Uniunii Europene. Noaptea cercetătorilor face parte din acțiunile Marie Curie finanțate de UE în vederea promovării carierelor internaționale în domeniul cercetării în Europa. Punând cercetătorii în contact direct cu publicul, evenimentul își propune să arate cât de important este rolul jucat de cercetare în societate.

Noaptea cercetătorilor se organizează anual, concomitent în 300 de oraşe europene, iar în acest an in premieră s-a desfaşurat şi în Moldova.

Noaptea Cercetatorilor

Noaptea Cercetătorilor a fost o adevărată surpriză pentru mine. Probabil că m-am gândit ca mulţi alţii, care aşa şi n-au ajuns să iasă din casă, că nu voi putea vedea nimic interesant. Greşit!

Interesant a fost atât pentru mine cât şi pentru toţi ceilalţi care s-au putut convinge că ştiinţa poate fi diferită de ceea ce am învăţat la şcoală şi că oamenii de ştiinţă nu poartă în mod obligatoriu ochelari cu lentile de zece dioptrii. 🙂

Poze de la eveniment

YardSale

Yardsale-ul tot mai mult şi mai mult îmi aminteşte de o familie mare membrii căreia se întâlnesc de sărbători. Am ajuns să cunosc o bună parte din această familie numeroasă şi cu mulţi dintre ei, chiar dacă nu ne cunoaştem pe nume, cel puţin ne salutăm.

Yard Sale

Poze de la Yard-Sale

Bostaniada

În septembrie satul Lozova din raionul Strășeni a găzduit pentru al doilea an – Bostaniada
Peste 5 mii de persoane au participat la cea de-a doua ediţie a festivalului etno-gastronomic .

Bostaniada

Yardsale şi Bostaniada au avut loc în aceeaşi zi, de aceea despre Bostaniada pot să povestesc din ceea ce am auzit şi eu: a fost frumos, departe şi foarte colorat. 🙂

Poze de la Bostaniada


Powered by Facebook Comments
Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *