Bijuterii şi accesorii lucrate cu drag pentru iubitorii de handmade. Alege unicitatea, calitatea si frumusetea
noutati despre bijuterii handmade cauta colier, brăţără, cercei, pandativ, broşă

caroLUSH la Gustar

line

Impresii (subiective) despre festivalul Gustar.

Timp de doua zile Orheiul Vechi a găzduit cel mai mare festival din Moldova. Spre marea mea bucurie, şi cred că nu doar a mea, Gustar devine an de an tot mai bine organizat şi sper ca lucrurile doar să se îmbunătăţească cu timpul.

Eu am părăsit ‚locul de muncă’ de nenumărate ori şi am făcut câteva ture pe la meşterii populari. Pentru mine, ca începător, a fost o experienţă unică şi sper că pe unii dintre cei pe care i-am cunoscut şi i-am admirat la Gustar îi voi mai întâlni şi pe viitor.
Mi-a făcut o deosebită plăcere să-l cunosc pe Zaharia Triboi cu lucrările sale deosebite din ceramica neagră, pe Mihai Apostol cu vasele puzzle din lemn executate cu perfecţiunea laserului, sau pe Viorica Zatîc cu bijuteriile din mărgele de nisip.

Picture 240 Picture 100

A mai fost o experienţă unică şi pentru că am putut urmări reacţiile multicolore ale celor care mi-au văzut bijuteriile. Pot să recunosc că am avut parte de o gamă foarte variată de emoţii începând cu pufăituri pe nas şi terminând cu sărituri de bucurie. Spre marea mea fericire pufăiturile au fost rare şi au fost ‘emise’ doar de personaje care s-au trezit întâmplător lângă târgul de artizanate. 🙂

gustar 2013

Eu, la fel ca alţii am adunat cărţi de vizită, am stat cu gura căscată la confecţionarea vaselor din lut, şi am cumpărat câte ceva de la meşterii populari.

gustar - targ de artizanat

La fel ca alţii m-am împiedicat de cioturile de măcieş şi mi-am aşteptat cuminte rândul pentru a-mi plimba copilul în trenuţul cu vagoane din butoaie metalice.

trenutul de la gustar

Festivalul Gustar a fost o posibilitate unică pentru unii de a sta la coadă după frigărui împreună cu o vedetă sau de a dormi într-un loc unde toate corturile sunt la fel de mari şi de înalte.

A trecut şi festivalul Gustar din anul acesta şi aştept unul măcar la fel de colorat şi la anul.

Mai multe poze pe Facebook:

Album Gustar – prima ora

Album Gustar

Album Gustar bucuria copiilor

Album Pregatiri caroLUSH

Album caroLUSH la Gustar

Album Vizitatori caroLUSH

flori de gustar

Mulţumesc tuturor celor care au crezut în mine, celor care m-au susţinut şi încurajat, precum şi tuturor fanilor caroLUSH.

Adio Gustar! Te aşteptăm şi la anul!


Powered by Facebook Comments
Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *