Bijuterii şi accesorii lucrate cu drag pentru iubitorii de handmade. Alege unicitatea, calitatea si frumusetea
noutati despre bijuterii handmade cauta colier, brăţără, cercei, pandativ, broşă

Bijuterii gastronomice a la MamzElle

line

Cupkake-uri handmade create cu inspiraţie şi mult suflet

Cupkake-uri handmade naturaleUn desert poate fi în acelaşi timp delicios, poate fi impecabil ca aspect, poate conţine doar ingrediente naturale şi poate avea şi un nume muzical. Le  îmbină pe toate într-un singur cupcake, mousse sau îngheţată Aliona Baciu sau mai bine zis MamzElle.

Ea poate crea cu uşurinţa unei baghete magice un desert perfect din toate punctele de vedere (un desert pe care nu ţi-i frică să-l dai şi unui copil).

 

Arta de a îmbina diverse ingrediente pentru a obţine cele mai delicioase cupcake-uri încercate de mine vreodată, o face pe Aliona Baciu un bijutier printre meşterii cofetari. Aceasta poate face deserturile nu doar atrăgătoare ca aspect ci şi cât se poate de naturale, ceea ce este mai rar întâlnit în ultimul timp.

Handmade cupcakes bijuterii culinare

Ouăle, făina, zahărul şi untul sunt doar o parte din ingredientele pe care le foloseşte MamzElle pentru cupcake-urile ei. Cel mai important ingredient este sufletul pe care îl depune cu multă dăruire în tot ceea ce face şi orice desert nu ai alege, vei gusta nu doar o prăjitură ci o lume întreagă.

Cupcakes Cupcake-uri naturale

Deliciile MamzElle au putut fi savurate la cuconada de pe 16 iulie, organizată în cinstea lansării oficiale a site-ului MamzElle.md, lansare care s-a petrecut într-o atmosferă călduroasă şi foarte familială.

masa cu bunatati

Toate doamnele, domniţele şi mamzelle-le au putut savura din deliciile Alionei Baciu şi au încercat să găsescă un ‘învingător’ între cupcake-urile, mouss-urile sau îngheţatele făcute cu mult suflet, inspiraţie şi doar ingrediente naturale de către cea care este MamzElle. Învingătorul aşa şi nu a fost desemnat întrucât toate erau super-delicioase şi prea diferite pentru a da prioritate unui desert anume.

Album foto

delicii gastronomice

Apropo. Site-ul este unul muzical, cupcake-urile au toate un nume iar MamzElle promite că nu se va opri aici şi va continua sa ne surprindă în continuare pe toţi pofticioşii, atât cu deserturi inspirate, cât şi cu nume muzicale pentru acestea.

Îi urăm cu toţii o cale lungă, multă inspiraţie şi combinaţii cât mai reuşite de ingrediente 🙂


Powered by Facebook Comments
Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *