Bijuterii şi accesorii lucrate cu drag pentru iubitorii de handmade. Alege unicitatea, calitatea si frumusetea
noutati despre bijuterii handmade cauta colier, brăţără, cercei, pandativ, broşă

Paine si distractie la Festivalul Medieval

line

Festivalul Medieval 2014 s-a incheiat, a lasat insa in urma amintiri frumoase pentru cei care au vizitat week-end-ul trecut complexul etno-cultural Vatra.
Festival Medieval Moldova

Luptele crancene (pentru unii nu destul de sangeroase) dintre cele 4 cluburi adversare, care s-au aliat pentru a forma 2 echipe de luptatori, au fost cu adevarat impresionante si au reusit sa ne demonstreze o reconstituire istorica a luptelor medievale si sa ne ofere un spectacol inedit pentru tara noastra.

festivalmedieval3

Pentru mai mult poze va invit sa rasfoiti albumul Lupte si batalii la Festivalul Medieval

Publicul a avut parte de paine (+ placinte, sarmalute) si distractii iar ceea ce bucura cel mai mult este ca toti ‘gladiatorii’ au ramas vii si (aproape) nevatamati.

Ce mi-a placut? Pentru Moldova, o tara nu prea ‘atinsa’ de festivaluri de asa gen, a fost o premiera si as spune eu, una foarte reusita. E bine sa avem un festival al nostru pentru ca luptatorii, cavalerii si arcasii moldoveni sa nu-si arate maiestria doar peste hotare.

Ce vrem pentru anul viitor? Vrem mai multi luptatori, mai mult spatiu pentru lupta si mai multe lupte corp la corp. Mai vrem inca sa se vorbeasca cate ceva despre cluburile participante si despre fiecare luptator in parte pentru ca ACESTIA si nu altceva au fost atractia principala a festivalului. Ii vrem la loc de cinste si mai vrem paine si distractii si pentru anul viitor!

Mai multe poze de la festival in albumul Foto Impresii de la Festivalul Medieval


Powered by Facebook Comments
Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *