Bijuterii şi accesorii lucrate cu drag pentru iubitorii de handmade. Alege unicitatea, calitatea si frumusetea
noutati despre bijuterii handmade cauta colier, brăţără, cercei, pandativ, broşă

Targ de produse uimitoare “StuffOz”

line

Idei creative şi lucruri neobişnuite la mini-târgul “StuffOz” ediţia Ш de la Moldmart

Targ de produse neobisnuite StuffOzSâmbăta aceasta (2 august 2014) vă aşteptăm cu drag la un nou târg de lucruri minunate organizat şi de această dată la Moldmart.

Link la pagina event-ului pe Facebook

De ce lucruri minunate? Cu cele ordinare suntem deja obişnuiţi cu toţii aşa că vino sâmbătă pentru o gura de aer creativ sau pentru a-ţi odihni privirea pe unele dintre cele mai neobişnuite lucruri pe care le-ai văzut vreo dată.
Dacă esti un vizitator fidel al târgurilor noastre vei putea crede că ai şi văzut toate minunăţiile posibile însă te vei convinge şi de această dată că meşterilor nu le-a secat izvorul inspiraţiei şi că noile creaţii sunt cel puţin la fel de bune ca cele pe care le-ai văzut deja.

Obiecte de decor, păpuşi handmade, semne de carte, huse pentru telefoane sau cărţi, bijuterii, produse cosmetice naturale, jucării pentru copii şi o mulţime de alte lucruri neobişnuite şi lucrate cu mult drag, toate te vor aştepta sâmbătă pe tine

caroLUSH bijuterii este pe val şi vine cu noi creaţii de vară pentru cele care iubesc să se diferenţieze şi să uimească. Veţi putea admira, pipăi şi încerca noile creaţii din colecţiile BeautIT, ECO(cos) , Etnic-Tribal şi Wonderland.
Sâmbăta aceasta veţi putea face cunoştinţă şi cu noua colecţie de bijuterii – Genesis – bijuterii confecţionate din sâmburi de caise pictaţi manual.

colectia genesis  colectia beauit colectia etno colectia eco-cos

Cercei Origami

caroLUSH Beauty vine cu noi produse cosmetice naturale şi cu mult aşteptata formulă uşoară de cremă anti-îmbătrânire. In afară de aceasta, o altă noutate a verii vor fi şi balsamurile de buze într-un ambalaj nou, mult mai comod de folosit şi de purtat în poşetă.

crema anti age parfumuri solide crema pentru protectie solara crema antirid de noapte crema handmade pentru corp balsam de buze racoritor

Veronica Cîrmanu (VERO) –  va aduce articole din piele naturală lucrate cu multă migală şi creativitate şi care sunt un adevărat deliciu pentru ochii celor care apreciază arta lucrului manual.

Produse din piele handmade

Svetlana Bolboceanu va veni cu genți, lădițe, cu culori vibrante și gustoase pentru vară – toamnă, albume învelite în piele naturală cu hîrtie colorată manual și scrapbooking pentru orice vîrstă și gust.

notebook handmade ladita handmade gentuta handmade cutie handmade album album handmade blocnote blocnotes handmade

Victoria Oloinic-Cojuhari te va uimi şi de această dată cu cea mai mare colecţie de jucării şi cărţi educative (editurile Vellant,Cartea Copiilor, Curtea Veche si Casa Radio) şi neobişnuite pentru copilul tău.

 

GeekOn  va aduce o literatura rara si exclusiva pentru meleagurile noastre – comics-uri de la astfel de edituri cum ar fi DC Comics, Marvel, Image Comics s.a. Toate comics-urile sunt in limba originala – engleza. Daca esti iubitor de super eroi, aventura sau mistica, esti asteptat la targul de sambata.

benzi desenate


Powered by Facebook Comments
Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *