Bijuterii şi accesorii lucrate cu drag pentru iubitorii de handmade. Alege unicitatea, calitatea si frumusetea
noutati despre bijuterii handmade cauta colier, brăţără, cercei, pandativ, broşă

Mai Dulce – festivalul traditiilor dulci

line

Dulciuri

Distracţie şi dulciuri la cel mai dulce festival!

Mai Dulce, sau festivalul tradiţiilor dulci, vă invită şi în acest an să gustaţi din tot ce are mai bun de oferit gastronomia românească.

Un cartier întreg, cuprins între V. Micle şi V. Pârcîlab, va fi locul distracţiilor dulci.

Mai Dulce Festival

Plăcinte, torturi, biscuiți și tarte – tot ce se poate găsi mai bun în bucătăria românească tradițională va putea fi degustat la Mai Dulce. Sub genericul Cămara cu reţete de la Mama se vor aduna cele mai delicioase deserturi ale copilăriei noastre.

Pe lângă mâncărica gustoasă şi dulciurile tradiţionale veţi mai avea parte şi de distracţie: zumba pentru toata familia, ateliere gastronomice şi de creativitate, facepainting, ateliere de sporturi moderne, muzică cu micii artişti de la Artico, concursuri şi târg de artizanat.

În plus, Mai Dulce 2014 va organiza primul  Târg al Copiilor Cuminţi, unde copiii și nu părinții,  vor putea să-şi vândă cărţile, hăinuţele sau jucăriile de care s-au plictisit.

Cei de la Tucano ne promit o terasă, cei de la Because ne vor asigura cu bean bagsuri moi și colorate.

Credeaţi că aici s-a terminat distracţia? Organizatorii cu siguranţă ca vor mai avea o mulţime de surprize de-a lungul celor 8 ore cât va dura festivalul.

Vizitatorii vor fi aşteptaţi pe 25 mai, ora 11:00, costumaţi mai deosebit pentru a atrage priviri sau a provoca zâmbete.

Dacă îţi place distracţia şi tot ce e dulce, eşti aşteptat la festivalul de duminică!


Powered by Facebook Comments
Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *