Bijuterii şi accesorii lucrate cu drag pentru iubitorii de handmade. Alege unicitatea, calitatea si frumusetea
noutati despre bijuterii handmade cauta colier, brăţără, cercei, pandativ, broşă

Interviu pentru site-ul madein.md

line

Uneori nu ai timp să te opreşti şi să conştientizezi tot ceea ce faci sau ce ţi se întâmplă. Atunci când răspunzi la întrebări bine formulate te pui pe gânduri şi, ca efect secundar, mai apar şi alte întrebări. Mulţumesc site-ului madein.md pentru posibilitatea de a-mi fi formulat nişte răspunsuri clare pentru mine însămi.

1. În primul rând a fost dorinţa de a arăta fiicei mele un hobby în acţiune. 🙂 Am vrut să mă vadă ocupată şi pasionată de lucrul manual care pe o perioda de jumatate de an îmi înlocuieste chiar  şi meditaţia.

2. Nu am urmat cursuri, au fost doar cunoştinţele de bază căpătate încă de la cercurile de creaţie pe care le frecventam în copilărie, cunoştinţe pe care le-am dezvoltat în toţi aceşti ani.

3. Cum spuneam, aveam deja idee despre ceea ce fac, a trebuit doar să-mi iau instrumentele necesare şi materia primă. Mai aveam câte ceva acasă dar în primul rând au fost sacrificate eşarfele mele de mătase. Sacrificate pentru creaţie. 🙂

4. Aş vrea să cred că este ceva diferit în bijuteriile mele, de altfel ce rost ar mai avea să continui? Fiecare bijuterie creată de mine este unicat deci irepetabilă şi mai poartă şi o părticică din sufletul meu 🙂

5. Aş vrea ca fiica mea să mă vadă şi ca femeie de afaceri, de ce nu? Indiferent de situatie voi încerca însă să păstrez acea idee de hobby care-mi aduce atâta satisfacţie şi linişte.

6. Bineînţeles că ideal ar fi să găseşti o ocupaţie care-ţi place dar care mai este şi o sursă de venit. Nu poţi trăi doar din plăcerea de a crea deşi unii susţin că pot.

7. Utilizatorilor site-ului madein.md aş vrea să le amintesc că în fiecare din noi stă ascuns un artist, trebuie doar să-l găseşti şi să-l eliberezi din strânsoare. Nu contează ce vârstă ai, artistul din noi este mereu tânăr.

Şi încă ceva.

Daţi producătorilor noştri cel puţin o şansă pentru a vă demonstra că au produse bune pentru că eu, cel puţin, m-am convins de acest fapt.


Powered by Facebook Comments
Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *