Bijuterii şi accesorii lucrate cu drag pentru iubitorii de handmade. Alege unicitatea, calitatea si frumusetea
noutati despre bijuterii handmade cauta colier, brăţără, cercei, pandativ, broşă

caroLUSH la Yard Sale #24 HAI FA-N FAN

line

HAI FA-N FÂN

Evenimentul din 11 august a fost punctul de atracţie atât pentru cei care au vrut să scape un pic de răcoarea mall-urilor, cât şi pentru cei care au vrut să guste un pic din arta autentică sau să facă cunoştinţă cu talentele ţării.

Eu, caroLUSH, am pus în puşculiţă un al doilea eveniment yardsale care a trecut şi de data asta cu mult soare şi emoţii.

Prima oara am descoperit meşteri handmade deosebiţi, întalnirea cu care m-a facut înca o data să mă gândesc ca Moldova are într-adevar o mulţime de talente. Pe multi am fost bucuroasă să-i revăd, pe alţii i-am căutat cu insistenţă pentru a le cumpăra produse, pe unii i-am privit cu admiraţie şi cu respect.

Yardsale-ul, fiind printre puţinele evenimente unde în plină zi cuconiţele îşi pot plimba în voie căţeii şi îi pot adăpa din capacul de la sticla de apă minerală :), unde te poti îmbrăca cum vrei tu atâta timp cât ţi-i comod şi îţi convine, are admiratorii şi susţinătorii săi, eu fiind unul dintre ei.

Cred în continuare că adevăratele talente vor rezista peste ani concurenţei sau imitatorilor şi că vom avea parte de alte evenimente măcar pe atât de frumoase şi bine organizate cum a fost cel din 11 august.

carolush la Yard Sale

Mai multe poze vedeți pe pagina mea de Facebook:

Album Pregatirile sunt in toi,  Album Yard Sale

Ne vedem la următorul Yardsale!


Powered by Facebook Comments
Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *