Bijuterii şi accesorii lucrate cu drag pentru iubitorii de handmade. Alege unicitatea, calitatea si frumusetea
noutati despre bijuterii handmade cauta colier, brăţără, cercei, pandativ, broşă

FebruART – Handmade Bazaar

line

Bazar handmadeFebruART – Handmade Bazaar adresa evenimentului pe Facebook

Toţi cei care au îndrăgit deja târgurile organizate la Moldmart, vor avea o bucurie în plus pentru ca pe data de 1 februarie, va avea loc târgul FebruART.

Participanţii târgului promit să ne creeze şi de această dată o atmosferă caldă şi să ne încălzească inimile cu lucruri frumoase şi speciale; caroLUSH, Liloo Art Space, Ellebelle Veronica Cîrmanu, OwlyMowly, Iulia Zaremba, Elena Katerov, Svetlana Ivashenko, IQ Geek, Victoria Oloinic-Cojuhari, Frutilad, cu toţii vom contribui la aceasta.

Sunt invitaţi toţi admiratorii artei hand-made autentice pentru a putea admira, pipăi şi cumpăra produse 100% originale.caroLUSH va veni cu noile creaţii din cocos, cu dreamcatcher-e, cu cercuri fanteziste, noi lucrări din colecţia BeautIT şi alte surprize.

cercei handmade brosa handmade brosa handmade cercei din cocos cercei din lemn de cocos cerc handmade pandativ handmade colier handmade

caroLUSH beauty va veni cu Crema hrănitoare şi de protecţie( cu acţiune reparatorie), cu Balsamul de buze protector ( reparator şi antiseptic, cu acţiune de emoliere şi hidratare), cu Crema de faţă revigorantă pentru orice tip de ten (cu factor de protecţie natural, cu proprietăţi antirid), precum şi cu o cremă de ochi… toate având ingrediente speciale, bine selectate şi atât de necesare frumuseţii noastre.

Liloo Art Space nu încetează să ne uimească atât cu păpuşile sale cu individualitate cât şi cu micile detalii pentru ele lucrate cu mult suflet.

lalla2

Veronica Cîrmanu va aduce lucrările sale desprinse parcă din arta evului mediu, toate executate din piele naturală.

produse handmade din piele

Iulia Zaremba va veni cu jurnalele sale pentru cele mai frumoase gânduri şi vise.

jurnal handmade blocnot handmade

OwlyMowly, sau stăpâna bufniţelor, va prezenta întreaga sa colecţie de păsări inteligente, precum şi accesorii deosebite pentru femei, printre care agrafele din piele şi inelele din lemn negru african.

inel din lemn handmade owlymowly7 brosa handmade cercei handmade inel hand-made agrafa din piele handmade

Ellebelle va avea cutii din lemn multifuncţionale, de diferite dimensiuni şi pentru toate gusturile. În afară de acestea, Elle va mai avea şi pleduri fine pentru copii, jucării moi croşetate şi zâmbete călduroase pentru toţi vizitatorii târgului.

Svetlana Ivashenko, creatoarea de cele mai fine şi deosebite lucruri croşetate, va veni cu lucrările sale care vor uimi orice femeie.

manusi handmade fata de masa handmade

Elena Katerov va aduce jucării colorate, moi şi drăgălaşe, numai bune de cuprins.

jucarii handmade

Victoria Oloinic-Cojuhari va avea faimoasele produse care te prind de mânecă chiar dacă nu ai venit pentru ele, precum şi cărţi educative pentru copii şi părinţii lor.

IQ Geek vor face furori şi de această dată cu faimoasele lor puzzle-uri de gândire logică şi vor aduna doritori de a-şi testa pe loc abilităţile intelectuale.

puzzle de logica

Frutilad vor îndulci târgul cu batoanele lor pline de fructe, pomusoare şi…energie – toate 100% naturale.

Vă aşteptăm cu drag şi de această dată!


Powered by Facebook Comments
Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *